irene husmann advies en begeleiding bij gezondheidsproblemen

Achtergrond

Na mijn opleiding Medische Biologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam verdiepte ik me in kruidengeneeskunde, voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. Door mijn brede kennis van het menselijk lichaam en de verschillende geneeswijzen werd ik al snel een vraagbaak voor veel mensen met gezondheidsproblemen. En daaruit ontstond vervolgens mijn eigen praktijk.

Inmiddels heb ik veel ervaring in de begeleiding van mensen met verschillende klachten. Daarbij staat altijd de cliŽnt centraal en niet de behandeling. Mijn motto zou je gekscherend kunnen noemen: "Het is beter te voorkůmen dan te genezen". Ik pak een probleem dus zoveel mogelijk bij de wortel aan.

Ik beweer niet overal verstand van te hebben, maar ik heb wel minimaal de basiskennis om me verder te verdiepen in de klachten en eventueel mogelijke behandelingen. In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk aan specialisten opgebouwd en kan ik gebruik maken van hun ervaring. Daarnaast zijn mijn ervaringen met andere cliŽnten een belangrijke bron van informatie over de toepasbaarheid van bepaalde therapieŽn en werkwijzen.

Wat ik belangrijk vind, is dat iemand weer meer grip op zijn leven krijgt. Daardoor vergroot het levensgeluk meestal enorm. Ik geniet er altijd van om iemand te zien opbloeien en de gezondheidsproblemen te zien overwinnen.

Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Meer informatie & contact »